Peeglid ja seinariiulid interjööris - praktilised ja ilusad sisustuselemendid

Alustame oma esimest blogipostitust ühe meie lemmik teemaga - peeglid ja seinariiulid interjööris. 

Bloomingville peegel "Roi"

Peeglite võimet muuta ruum avaramaks, valgusküllasemaks ja põnevamaks ei tasu alahinnata. Lisaks on peeglid hea alternatiiv seinapiltidele või maalidele. Õige peegel võib ruumile anda täiesti uue elu. Meeles tuleb aga pidada, et peeglist peegelduv saab osaks ruumist, seega tuleb valida millisesse seina peegel asetada ning mis sealt vastu peegeldab. Näiteks võiks peegli asetada selliselt, et see peegeldaks kas mõnda lemmik nurka ruumis või vaadet. 

Peegel Robine

Üks parimaid peegli omadusi on aga avardada ruumi ning luua sinna juurde valgusküllasust. Seega kui tegemist on väikse ning mõnevõrra pimeda ruumiga on peeglite paigutamine üheks parimaks lahenduseks. 

Seinariiul Zilia Bloomingville

Peeglite kõrval on üheks praktiliseks ja heaks sisustuselemendiks seinariiulid, millede kasutusviisid on peaaegu lõpmatud. Muidu tühjana seisvat seina saab rikastada kvaliteetse ja ilusa seinariiuliga, mis pakub lisa ruumi asjade hoiustamiseks või lemmikute sisustusdetailide esile tõstmist. Nii nagu peeglid sobivad ka seinariiulid sisuliselt igasse interjööri ja igasse ruumi. 

Riiul Ebbi Bloomingville

Peeglid ja seinariiulid on tingimata lihtne ja üsna taskukohane viis kuidas värskendada interjööri ja luua juurde põnevat aktsenti. 

Meie e-poest leiate nii peegleid kui seinariiuleid. Head avastamist!

Adely & Niko

Leave a comment